Йомер – Епизод 46
5.8 IMDB Rating 374 Гледания

Йомер – Епизод 46

Животът на Йомер се преобръща, когато той се влюбва в Гамзе, връзка, която неговият консервативен баща никога няма да одобри. Тя е жена на средна възраст, която след развода се завръща в стария си квартал. Докато се бори да започне живота си на самотна майка, тя намира неочаквана утеха в любовта на Йомер. Но като син на областния имам, любовта на Йомер и Гамзе се оказва невъзможна.

Йомер Адемоглу е мюезин в джамията, където баща му Решат работи като имам.

Изгубил майка си наскоро, Йомер продължава да живее с баща си Решат и баба си Незахат в сърцето на болката от тази загуба. Той е най-малкият от трима братя и сестри. Неговата по-голяма сестра, Ниса, която познаваше наполовина като майка си, сключи брак, който баща му и брат му Тахир не искаха и се разделиха със семейството и тази ситуация дълбоко нарани душата на Йомер.

Йомер намира начин да поправи душата си, която е била наранена от обидите, противоречията и загубите, преживени в семейството му, към което е дълбоко привързан, като започва да чертае пътя към Йомер. Но единствената му любов няма да бъде рисуването, той ще се влюби в Гамзе, по-възрастна от него жена, която е вдовица и има деца, и те ще имат големи пречки да запазят тази любов.

Omer – Турски римейк на всепризнатия сериал, Shtisel, сериалът ще проследи много невъзможната любовна история между Гамзе, овдовяла майка, и Омер, син на учителя в джамията в квартала. Това е Омер.

  • Коментари
  • Описание
  • Описание

    Also Known As:

    Ömer

    Няма коментари.
    Искате ли да сте първият коментирал?